8 Eylül 2011 Perşembe

MKULTRA(Zihin Kontrol) Ve JonBenet Ramsey Cinayeti

Öncelikle arkadaşlar Mkultra projesini anlatıp sonra JonBenet Ramsey olayına geçmeyi daha uygun buldum.Başlıyalım uzun bir yazı olacak bu konu hakkında çok araştırma yaptım.Lets the game begin...

Şimdi,bu zihin kontrol projesi 1953-1970 yılları arasında CIA yöneticisi sidney gottlieb tarafından yönetilmiş bir proje.İşte o psikopat...
Sidney Gottlieb
Mkultra'nın açılımı;kelime "Manufacturing Killers Utilizing Lethal tradecraft Requiring Assasination"

bu proje deneysel anlamdan çok, geleneksel kimyevi ve biyolojik silahlarla ilgilenmenin ötesinde, ciddi ciddi "istemdışı" katillerin yaratılmasıyla uğraşıyordu. bu kişiler cinayet işleyeceklerinin/katil olarak kullanılacaklarının farkında olmayan, muhtemelen şizoid kişilikli, hatta mümkünse daha önceden herhangi bir politik anlaşmaya katılmış insanların arasından seçiliyordu. seçilenlerin katile dönüşümü ilaçlar veya kafatasına yerleştirilen özel çipler sayesinde yürütülen beyin yıkama seansları sonucunda gerçekleşiyordu. mk ultra'nın kurbanları arasında kennedy'nin katili olduğu varsayılan lee harvey oswald'ın da bulunduğu ileri sürülmüştür. hem mk ultra hem de benzeri bir proje olan monarch project 70'li yılların başında durduruldu.1974'te newyork times cia ve savunma bakanliginca yurutulen deneyleri yazinca yer yerinden oynadi. cia baskani suclamalari kabul etti ve halktan ozur diledi. magdurlara ve ailelerine binlerce dolarlik tazminatlar odendi (cogu icin agresif bir sekilde yan cizilmeye calisildiysa da). projeyle ilgili gizli belgeler deklasifiye olmuş.




MKULTRA Projesi'nin ilk olarak 1975 yılında başkanlığa bağlı
Rockefeller Komisyonu(oha rockfeller ne alaka...gelecem merak etme) tarafından gün ışığına çıkartılmasının
ardından Senato'nun sağlıktan sorumlu alt komitesi, CIA'nın insanlar
üzerinde yaptığı deneylerle ilgili tüyler ürperten ifadeler dinledi.
Günümüze kalan belgeler ve tarihçiler, bilim adamları ve gazeteciler
tarafından yapılan araştırmalar, CIA'nın MKULTRA kapsamında
özellikle radyasyon ve LSD'nin kullanıldığı deneylere ağırlık
verdiğini gösteriyor. Bu deneyler, CIA personeline, askerlere,
casuslara, fahişelere, akıl hastalarına ve sıradan insanlara
tepkilerini ölçmek için, çoğu durumda deneğin haberi olmadan LSD
verilmesini içeriyordu. Bu tür deneylerde eroin, meskalin,
skopolamin, marihuana, alkol ve sodyum pentatol gibi maddeler de
kullanıldı. MKULTRA Projesi'nde görevli biyolojik silah uzmanı Dr.
Frank Olson , 28 Kasım 1953 tarihinde, kendisinden habersiz içkisine
karıştırılan LSD'nin etkisi altındayken Manhattan'da bir otelin 13.
katından atladı. Ailesi Dr. Olson'un gerçek ölüm nedenini 22 yıl
sonra MKULTRA ile ilgili bilgiler ilk ortaya çıkmaya başladığında
öğrendi. Harold Blauer adında bir profesyonel tenis oyuncusunun da
gizli bir meskalin deneyi sırasında öldüğü sonradan ortaya çıktı.


Yani Mkultra'nın ne kadar tehlikeli bir silah olduğunu nasıl insanları istedikleri gibi oynattıklarını ve şuan bile isteseler tekrar yapabileceklerini anlamışsınızdır umarım.

JONBENET RAMSEY CINAYETI

Şimdiii gelelim Dünyalar tatlısı JonBenet Ramsey cinayetine,ve hala bulunamayan katiline.Çok çok güzel bir kız yılbaşı günü öldürülüyor.

Olayın okadar ilginç ayrıntıları varki ağzınız açık kalır.Bu cinayetin araştırmasını yürütmüş detektife bile ulaştım.Neyse....Çocuk Güzellik kraliçesi seçilen Jon Benet Ramsey, Henüz 6 yaşında acımasız bir biçimde öldürülmüş olan ve sus pus tavırlarının da sayesinde katili bir ailesinin TÜRLÜ bulunamamış bir cocukcağız.JonBenet, ailesiyle Colorado'da yaşıyordu. Küçük yaştan Beri güzellik yarışmalarına katılması için yetiştirilmişti.Saçları Düzenli olarak Sariya boyanan ve sürekli MAKYAJLI ve revü kızı giysileriyle fotoğrafları çekiliyordu.Yılbaşı arifesinde anne pat ramsey ve baba John ramsey kendi evlerinde Dört yüz Kisiye parti verirler.Anne kanseri yeni yemniştir. Baba ise Yilin işadamı seçilerek Ödül almıştır. Partiden iki gün sonra, 26 Aralık 1996 GÜNÜ sabah 05.45 'te Polisi annesi Patsy Ramsey arayarak ve Evin alt katında üç sayfalık bir fidye notu bulduðunu SÖYLER, sırada evde Bulunan Dokuz yaşındaki oğlu burke'ün de uyuyor oldugunu söyleyecektir, ancak 911 records incelenince, burke 'ün Uyanık oldugu, ve arkada babasıyla konuştuğu duyulur. Bu notta kizin hayatına karşılık babasından 118.000 dolar fidye istenmektedir.
İşte annesinin sabah bulduğu fidye notu

Nota ragmen, polise gidildi ve Sekiz Saat sonra tâlihsiz, küçük kizin cesedi evlerinin bodrum katında bulundu. Polis kimsenin içeriye zorla girmediğini ve fidye kağıdının aileye ait oldugunu belirtti. Fidye Miktarı babasının oğlu çekindeki bonusun rakamıyla aynısıydı. Polis evde Arama yapmak ister. Baba hemen Mahzen bölümüne içi özel ve eliyle koymuş gibi küçük kizin cesedini bulur. kizin Basina vurulmuş, Kafatası çökmüştür. Elleri ve boynunda bir kordon vardır ve Sanki boğulmuş Görüntüsü vermektedir.Katilin boğazlama adlı düzeneği kullanmış olması yuksek ihtimal.Aletin Söyle resimlerine ulaşabildim.

bu resime dikkat birde ceset bulunduğu zamanki nesneye bakalım.
sizde benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz.



cinayetin gece 11 ile sabah 5 arasında işlendiği saptanır. çocuk cinsel tacize maruz kalmıştır.ancak uzman tacizin daha önceden de devam eden bir şey olduğunu söylerler. ramsey'ler, çocuğu ölen tipik bir aile gibi davranmaz. hemen avukat tutar. hemen o evden uzaklaşır. polisin yalan makinası talebini üç ay boyunca reddeder. çevredeki pedofili çetelerini tanıdıklarını reddeder, o konuların hiç üstüne gitmez. aileye göre eve giren bir yabancı çocuğu öldürmüştür. ancak kimse o yabancının gece evde evin kağıdı ve evin kalemiyle tam üç sayfa mektup yazmasını açıklayamaz. ayrıca çocuktaki cinsel taciz bulguları üzerine de konuşamazlar. el yazısı testleri tam sonuç vermez. 

Şimdi bulunan cesedi ve delilleri inceleyelim.
JonBenet Ramsey'in eline çizilmiş kalp şekli
Ceset ilk bulunduğunda üstü beyaz bir bezle örtü, sag eli beyaz Kumaş icine sarılmış, Boğazı sıkılmış bir haldeydi.

Boynunda'da iki adet elektroşok Tabancası sebebiyle iki adet yara var.



Şimdi bu resime dâir bir yorum yapacağım% 100 doğrudur demiyorum, İzlediğim bir videodan Yola çıkarak yorum yapacağım.Şimdi haber Kanalları evde MKULTRA kasetleri bulunmasının ardından nedenlerim su sekilde bu kız yılbaşı gecesi öldürüldü bu kesinlikle bir satanik ritüel'dir Ve kizin boununda vampir dişleri denilenyara var.Şöyleki;
 Hatırlarsanız mtv'nin bir yılbaşı reklamı vardı.
 
İlk 40sn izlerseniz yeterli.



Reklamın sonunda küçük kızı Kurban Etme ritüelinden bahsediliyordu.Bu olayın mtvdeki olayla Ayni olması bence bir tesadüf değil.Bu Sadece Bir Cinayet de değil.Katil de Hala bulunamadı.Ve ein olaraksöylüyorumki Olay% 100000 illuinati işidir araya geldi.

Patsy and her sister were both CIA sex slaves, 'turned over' to the (CIA) by Their Father and programmed via a major trauma-based mind-control program known as MKultra. MKultra programmed multiples are often used as assassins, information carriers or 'mules', sex slaves or to perform various other tasks for the Illuminati. Many children are programmed to serve as sex slaves for pedophile Politicians and heads of state (Johnny Gosch, Alex Constantine, whose Claims include Cathy O'Brien, and many state verified, that George Bush Sr.. Molested and her daughter all the while on Strung Out heroin - curiously, Bush Sr.. was a regular at many of Larry King's parties in Franklin, and that she was gang-banged by the Bennett Brothers, William, finger-wagging in the Book of Virtues writer and former commander of our phony drug war, Dick Cheny, Hillary Clinton and Robert Bird - Patsy and sister Pam were certainly two of These 'slaves', servicing many high-ranking Politicians and industrialists, in constant demand because of their beauty, they've each won re-programmed Several Years After Their respective pageants to 'forget the whole thing', something latter on in life Clearly Their behavior shows they did not - John was known to have had quite a few 'affairs' while married to Patsy, who had many other sexual 'suitors' on the side, both male and female - Their marriage was an arraigned one, and a distant one) as the JonBenet Ramsey investigative team was well aware, the case includes aspects of mind-control and cult activity Possible.

Türkçesi;

Patsy ve kız kardeşi CIA seks köleleri vardi, Babalarına (CIA) 'devredilmiş ve MKultra olarak KnowN büyük boy bir travma-Temelli Zihin Kontrol programı ile programlanmış. MKultra programlanmış katları genellikle suikastçılar, bilgi taşıyıcılar ya da 'katır' seks kölesi veya Illuminati için Cesitli Diğer görevleri Yerine getirmek için kullanılır.Birçok çocuk, sübyancı politikacılar ve Devlet başkanları (Johnny Gosch Alex Konstantin, iddiaları dahil Cathy O'Brien, doğrulanmış ve birçok Devlet, George Bush uzerinde sinirli iken onu taciz ve kızı oldugu için seks kölesi olarak Hizmet etmek için programlanmıştır.


 Ayrica fidye notundaki çarpıklıklar su linkte çok ayrıntılı olarak anlatılmıştır.

http://www.statementanalysis.com/ramseynote/

Teori olarak Annesi Patsy'den de şüpheenenler oldukça fazla.Onunda birkaç delili var şöyleki.

Fidye notundaki elyazısı ile annesinin elyazıları% 72 uyuşmuş fakat DNA'ları uyuşmamış.

Babası John hakkındada teoriler var hemde kanıtlı Şöyleki;

John cinayetten 7AY sonra polise sabah Uyanık oldugunu söylemiştir Oğlu Burke ile birlikte.Ve ikisi Evin arkasında konuşmaktadırlar.Bu CIA tarafındanda kayıtlıdır.

Yani öyle bir durumki herşey Karman çorman.Daha yazsam bayağı uzun yazı cikar ama sıkılmayın diye şimdilik kesiyorum.Bu konuda araştırmalarıma devam edeceğim.Sağlıcakla Kalin.

Saygılarımla ...

Ölmeden birkaç saat önce
Huzur içinde yat güzel kız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BIG CONFIRMS XANTARES ADDITION

BIG ekibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş ile anlaştığını duyurdu. XANTARES kariyerine Alman ...